Beleren paarden

Beleren/ opleren van paarden

Het beleren/ opleren is zowel een logisch vervolg voor zadelmak gemaakte paarden als een verstandige keuze voor het paard dat al wel berijdbaar is, maar nog de juiste 'knoppen' mist.  Dit uiteraard bij zowel sport - als recreatiepaarden.  Gezien dit een proces is met dagelijkse aandacht en training staan de paarden gedurende de training bij ons op stal.
In de trainingen wordt er veel aandacht gegeven aan de omgang en verzorging van het paard, zowel onder het zadel als in de alledaagse omgang. De training bestaat uit het berijden, het longeren, en de gehele samenwerking tussen mens en paard.

Kosten

De kosten voor het beleren/ opleren van uw paard zijn € 500 all-in per maand. Uw paard staat hier dus geheel verzorgd en onder training. U bent natuurlijk elke dag van harte welkom om te komen kijken bij uw paard. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om als eigenaar aan dit proces deel te nemen. Dit uiteraard in goed overleg. Verder is dit ook afhankelijk van de ervaring van de eigenaar en de natuurlijke eigenschappen van het paard.

 

Voor meer informatie