Buitenritten

Anti - stress

Genoeg van de dagelijkse stress?
Dan is een buitenrit te paard het ideale antwoord. Even alles vergeten en genieten van de natuur vanop de rug van een paard. De ongedwongen sfeer onderweg te midden van een schitterende omgeving maakt dit een unieke en onvergetelijke ervaring. Vanuit onze locatie vertrekken talrijke bospaden voor wandelaars, ruiters, menners, fietsers enz. U kunt er eindeloze tochten verzinnen en zo het groene Limburg volledig leren kennen.

Buitenrit onder begeleiding

U heeft een eigen paard en wil genieten van een buitenrit in - of in de omgeving van het Nationaal Park de Hoge Kempen, maar doet dit liever onder begeleiding? Onze ervaren gids kent het gebied op haar duimpje en kan de tocht aanpassen aan uw wens. Of dit een tocht is van anderhalf uur, een volledige dagtocht of bijvoorbeeld een tocht met als hoogtepunt het gaan zwemmen met uw paard.....
De begeleider past het tempo steeds aan op de ervaring van de ruiters. Zodoende iedere paardeneigenaar van minimaal 13 jaar deze bosrijke omgeving op een unieke manier te leren kennen.

Geen eigen paard

Indien u geen eigen paard heeft kunt u bij ons een paard huren. Als u een paard bij ons huurt gaat er altijd een begeleider mee. Verder vragen wij enige ervaring van de ruiter en een minimale leeftijd van 13 jaar.
De begeleider past het tempo steeds aan op de ervaring van de ruiters.  Zodoende iedere deelnemer deze bosrijke omgeving op een unieke manier te leren kennen. De natuur heeft tijdens elk seizoen zo zijn charmes.

Het gehele jaar door

Om iedereen de kans te geven hiervan te genieten organiseren wij onze buitenritten te paard het gehele jaar door zolang de weersomstandigheden het toelaten. Wat dacht u van een wandeling te paard door een prachtig herfst of winterlandschap?.

Menners

U bent menner en wil genieten van een mooie tocht door ons bosrijke gebied? Onze ervaren gids kan voor u een tocht op maat maken. Dit geheel in samenspraak met u. Uiteraard zal zij u vergezellen tijdens de tocht.

Meerdaagse tochten

Het is ook mogelijk om meerdere dagen achter elkaar een buitenrit te maken. Voor de jeugd hebben wij hier specifieke kampen voor en volwassenen kunnen dit bij ons boeken. Geslapen wordt er in onze moderne en gezellige accommodatie en wij hebben altijd een aantal boxen ter beschikking voor uw paard(en). Uiteraard geldt dit ook voor de menners. Wij hebben naast ruimte voor uw paard(en) ook ruimte om uw koets te stallen.

 

Voor meer info