Kinderkamp

Volop genieten

Droomt uw dochter of zoon ook van paarden ?
Bij Indian Jewels Stables kunnen ze van s' morgens tot s' avonds volop genieten van het leven om en rond onze paarden.
We willen ze alles over paarden leren en overal van laten genieten. Wat staat er zoal op het programma?
s' Morgens beginnen we met de paarden eten te geven, te verzorgen en op de weide zetten.
De ene dag gaan we een buitenwandeling maken, de andere dag doen we spelletjes op en met de paarden en dan wisselen we het weer eens af met wat paardrijles. s' Avonds zullen ze weer instaan voor het eten geven en na het douchen nog een leuk avond paardenspel. Natuurlijk eten de kinderen alleen maar lekkere en gezonde kids menu's.
Het kamp is bedoeld voor kinderen van minimaal 6 jaar en maximaal 12 jaar. Rijervaring is niet nodig en er wordt rekening gehouden met het niveau van het kind.
Er zijn kampen van 3 dagen (2 overnachtingen) of van 5 dagen (4 overnachtingen). Kijk op de evenementen pagina van deze site, op onze facebook pagina of klik op de onderstaande Button om te kijken wanneer er kampen gepland staan. Op onze facebook pagina staan ook heel veel foto's van onze kampen.Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Tijdens de kampen wordt er geslapen in onze moderne accommodatie. Kampen zijn vol pension. Heb je geen eigen paard ...... geen probleem! Wij hebben een passend paard voor jou! Heb je een eigen paard die je mee wil nemen? Wij hebben een ruime box voor jouw paard! Verblijf van je paard is tegen meerkosten.

 

Naar data kampen