Privéles

Beginners

We kiezen voor persoonlijke begeleiding, zodat de ruiter op eigen tempo kan leren. Daarom geven we enkel privélessen. Minimumleeftijd voor de lessen is 5 jaar.

Start to Ride

Wij bieden voor onze beginnende ruiters een Start to Ride traject aan. Dit traject begint met het opdoen van kennis over het paard als dier. Bijvoorbeeld het gedrag van een paard in de kudde, het type paarden en etc. Daarna wordt er gewerkt aan het nodige grondwerk. Het paard aan de lijn meevoeren en sturen. Hierna wordt het optuigen aangeleerd en dan beginnen de lessen aan de longeerlijn totdat de ruiter los kan gaan rijden.
Het voordeel van dit traject is dat het vertrouwen geeft aan de beginnende ruiter. Ze leren namelijk eerst met het paard om te gaan op de grond, alvorens ze erop gaan zitten. Door dit vertrouwen zullen ze meer ontspannen zijn tijdens de basisinstructies en zodoende eerder resultaat boeken.
Dit traject gebruiken we voor zowel de kinderen als volwassenen. Het traject bestaat uit afzonderlijke lessen. Kosten per les : €20 per ½ uur en €40 per uur

Privéles met paard of pony van ons

Privéles met een pony of paard van ons, ideaal om op korte termijn vooruitgang te boeken
€20 per ½ uur en €40 per uur

Voor gevorderden

Ruiters die een stapje hogerop willen, kunnen bij ons terecht voor privélessen op alle niveaus. Zowel voor pony/paard, junior als senior, van beginnend recreatieruiter tot wedstrijdruiter, bieden we lessen aan.
Privé dressuur
€20 per ½ uur en €40 per uur

Rijles aan mensen met een beperking

Mensen met een beperking zijn van harte welkom om rijlessen bij ons te volgen. Op dit moment geven wij lessen aan mensen met een mentale beperking, met autisme en mensen met ADHD. Dit zowel voor kinderen als volwassenen.
Privéles
€20 per ½ uur en €40 per uur

Ruiters van buitenaf die met eigen paard les volgen

€20 per ½ uur en €40 per uur (privé dressuur)

Longeerlessen

Wil je op een correcte manier je paard leren longeren? Dan kunnen wij u daarbij helpen.
€20 per ½ uur

 

Voor meer informatie