Ruiter Sport Plan

Ruiter sport plan

Wil je verder in de sport of ben je toe aan een eigen paard of pony, en wil je eerst proeven hoe het is om een eigen paard of pony te hebben? Dan is dit de uitkomst voor jou. Met het ruiterplan van Indian Jewels Stables gaan wij op zoek naar een passende pony voor jou.
.
Het Voordeel van ruiterplan is:

• Dat u geen aanschaf- en keuringskosten betaalt.
• Dat u een vast bedrag per maand betaalt.
• Kosten voor hoefsmid, entingen, dierenarts en tandarts vallen onder onderhoud.

Degene die een Ruiter sport plan bij ons volgt is verantwoordelijk voor het onderhoud van het paard (en de daarbij behorende harnachement). Wordt je te groot voor de sportpony? Geen probleem, er wordt in overleg op tijd een andere voor je gezocht.

Je droomt van een eigen paard, maar de kosten en tijd weerhouden je om deze droom te verwezenlijken?
Een mogelijke oplossing kan zijn om ons Ruiter sport plan te volgen. Of wil je eerst wennen aan een eigen paard of pony met alle verplichtingen die dat met zich meebrengt? Want als je eenmaal een eigen paard of pony hebt, kun je natuurlijk niet zomaar zeggen dat je vandaag geen zin hebt om te rijden of dat je de stalling deze maand niet kunt betalen. Dit is dus een mooie manier om te kijken of de aanschaf van een eigen paard of pony wel verstandig is. Wij bieden diverse contracten aan, zodat jouw droom werkelijkheid kan worden. Voor de mogelijkheden en kosten kun je contact opnemen met de stalmeester.

Fultime Ruiter Plan Paard of Pony

Bij het Fulltime plan heb je echt een ‘eigen’ paard of pony tot je beschikking. Het paard/pony wordt echt alleen door jou (en je sport planpartner, indien je het met zijn tweeën doet) verzorgd en bereden.

Spelregels:

• Je volgt het trainingsschema dat je bij start van je contract krijgt. Deze wordt per halfjaar besproken met de stalmeester en je instructeur.
*De prijs is inclusief volpension stalling en gebruik van de accommodatie, incl. alle basisfaciliteiten.
Dierenartskosten, kosten voor het bekappen door de vaste hoefsmid van Indian Jewels Stables.
Twee verplichte groepslessen per maand (vaste les), gebruik van harnachement en beschikking over een pensionkast.

• Als je een paard is toegewezen, is het niet toegestaan om derden (anderen dan die het contract hebben ondertekend) op het paard/pony te laten rijden of te laten verzorgen. Indien er tijdig overleg wordt gepleegd met de stalmeester, zal deze zorg dragen voor de beweging van het paard/pony.
• In de zomervakantie betaalt u gewoon door; het is immers je ‘’eigen paardje’’.
• Zonder overleg niet van de accommodatie.
• WA verzekering is verplicht.
• Exclusief zijn bijkomende kosten, zoals extra lesgeld, eventuele hoefijzers, wedstrijdkosten, WA verzekering.
• Indian Jewels Stables blijft eigenaar van het paard/pony en heeft altijd recht om het contract te beëindigen.
• Indian Jewels Stables behoudt zich het recht om te allen tijde de voorwaarden/regels van het sportplan aan te kunnen passen.
• Minimale periode is één jaar, met een proefperiode van één maand. Indien de klant het contract wenst te beëindigen, dient deze schriftelijk een maand voor het einde van het contract te worden ingediend bij de bedrijfsleiding en administratie van Indian Jewels Stables.

Tarieven

Starttarief:
Fulltime Lease-overeenkomst paard* (1 persoon) € 475,- /p.mnd
Fulltime Lease-overeenkomst paard* (2 personen) € 258,50 /p.p.p.mnd
Fulltime Lease-overeenkomst pony* (1 persoon) € 450,- /p.mnd
Fulltime Lease-overeenkomst pony* (2 personen) €233,50 /p.p.p.mnd

 

Voor meer info