Stalling

Heerlijk genieten voor paard en ruiter

Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Je paard opzadelen en urenlang door deze mooie natuur rijden. Dat is het voordeel als je direct gelegen bent aan het ruiterpaden netwerk. Naast een ideale ligging hebben wij een ruim aanbod aan faciliteiten.

Pensionstalling in all-in pakketten. Wij bieden ruime boxen en veel faciliteiten. Stalling kan al vanaf € 250,-  per maand.
Voor iedere pensionklant op maat, met alle diensten los te boeken, of het nu om een oude dag voorziening of om een top-sport paard gaat, uw wensen staan centraal.
Wij voeren topkwaliteit hooi. Brok en muesli is in overleg. De dagelijkse benodigdheden worden verdeeld over 2-3 voermomenten.

Standaardpakket

Standaardpakket bestaat uit:

  • ruime open stal
  • dagelijks weidegang (mogelijk in kuddeverband)
  • gewikkeld of droog hooi
  • ruime overdekte geïsoleerde rijpiste (60x20m)
  • solarium + ruime wasplaatsen
  • hengsten zijn welkom

Wij bieden ruime stallen van ca. 12 m2 per stal. Dit voor een vast of tijdelijk verblijf. De weidegang is volledig in overleg en uiteraard als het weer het toelaat. Mogelijkheid tot weide gang individueel of in de kudde. Stro en hooi inbegrepen. Brok en Muesli zit niet in het standaardpakket. Dit omdat elk paard andere voedingsbehoeften heeft. Het ene paard heeft voldoende aan alleen het dagelijkse hooi, terwijl het andere paard brok en muesli als aanvulling nodig heeft. De voedingsbehoefte is nou eenmaal afhankelijk van een veelvoud aan factoren, zoals bijvoorbeeld; leeftijd, gezondheid, dagelijkse beweging....
 

Tijdelijke stalling

Ook voor een stalling korter dan een maand, voor een vakantie of andere gelegenheden zijn er standaard stallen beschikbaar. 
Kosten per dag: € 15,- (incl.. weidegang, 1e klas hooi. Brok en muesli is apart  bij te boeken.)

Open karakter van de stallen

Uiteraard heeft ieder paard een eigen afgesloten box maar deze zijn dusdanig gemaakt dat de paarden contact hebben met elkaar. Dit brengt rust bij de dieren. Het is misschien gek maar waar; telkens als er een nieuw paard komt waarvan de eigenaar weet dat deze hevig en onstuimig is merken we dat het paard bij ons direct tot rust komt.

 

Voor meer info