Teambuilding met paarden

Teambuilding met paarden.

Zoek je als bedrijf, groep, school, instelling of gewoon als vriendengroep een ludieke of serieuze teambuilding? Dan is een teambuilding met paarden wellicht een optie. Er wordt niet gereden …… dus rijervaring is niet nodig. Het is de bedoeling dat jullie als groep de paarden opdrachten laten uitvoeren of samen met de paarden een opdracht gaan uitvoeren. Als de insteek een gezellige dag is dan passen wij daar de opdrachten op aan maar als het een “echte” teambuilding moet worden dan zal deze volledig “op maat” benaderd worden. In teambuilding activiteiten met de paarden krijgen uw teamleden teambuilding opdrachten waar ze gezamenlijk mee aan de slag gaan.  Die motiveren hen en confronteren hen op een positieve manier. Nieuwe inzichten komen tijdens de teambuilding naar boven die het persoonlijk functioneren van elke deelnemer en het functioneren van het team als geheel naar een hoger niveau tillen.

Waarom teambuilding?

Het geluk van uw medewerkers wordt grotendeels bepaald door het team waarbinnen ze werken. Gelukkige werknemers presteren beter. Onze originele teambuilding is dé manier om de sfeer, efficiëntie en cohesie van uw teams te versterken! Teambuilding moet een opkikker zijn voor je bedrijf! Een manier om te belonen in een win-win situatie. Iets om niet enkel de dag erna op terug te kijken maar een blijvende ervaring voor een hele ploeg!

Doel van teambuilding.

Begrijpen van de dynamiek van het team. Op een minimum van tijd wordt tijdens een teambuilding met paarden duidelijk hoe uw team functioneert, waar eventuele knelpunten zitten en wat daar kan aan gedaan worden.

Verdiepen van de loyaliteit aan de organisatie, het gevoel ergens bij te horen. Door samen te werken aan het bereiken van de gewenste resultaten tijdens de teambuilding opdrachten, zullen teamleden ontdekken wat het betekent een gemeenschappelijke visie te delen. Elk vanuit zijn individueel perspectief. Het team zal ervaren wat het betekent zich te engageren voor een gemeenschappelijk doel.

De competentie en de cohesie van het team versterken door ongewone situaties het hoofd te bieden en moeilijke beslissingen te nemen tijdens de teambuilding dag, naar analogie van vergelijkbare situaties in uw setting.

Revitalisatie en meer arbeidsvreugde door samen te genieten van het “spelen met paarden” in deze originele teambuilding.
Conflicthantering: in conflictsituaties tijdens de teambuilding zullen de paarden, net zoals cliënten en collega’s, goed reageren op het team als het samenhangend, klaar en duidelijk is.

Het benadrukken van de individuele verantwoordelijkheidszin en de unieke bijdrage van elk teamlid aan de teambuilding opdrachten. 65% van uw medewerkers wordt gelukkiger van meer verantwoordelijkheid.

Teambuilding: een confronterende benadering.

Ieder bedrijf streeft zijn ideologie of doelstelling na maar om samen tot één eindpunt te komen is het van groot belang dat individuen een nauwere band vormen met hun groep. Bovendien is open communicatie van en naar management essentieel om een wederzijds vertrouwen op te bouwen.
Een teambuilding dag vol plezier en uitdaging, die uw personeel zal energetiseren en inspireren! Deze originele teambuilding is een unieke ervaring die u en uw collega’s zal bijblijven en waar de organisatie nog lang profijt van zal hebben.

De combinatie van de ontspannen sfeer van de teambuilding, het paard als metafoor en de locatie maken het mogelijk op een speelse manier vraagstukken in uw organisatie op te helderen.

Teambuilding met inzet van het paard is een onvergetelijke ervaring met veel impact!

Paarden zijn experts in het geven van onmiddellijke en onbevooroordeelde feedback tijdens de teambuilding over de efficiëntie van het team.

Wij leveren krachtige actiegeoriënteerde teambuilding activiteiten.

Het ervaringsgericht en emotioneel leren gebeurt onmiddellijk in deze teambuilding dag. Dat zal de teamleden helpen de opgedane inzichten en vaardigheden snel te internaliseren en toe te passen op de werkvloer!

Teambuilding met paarden is een high impact vorm van paardencoaching.

Praktisch.

Een voorbeeld teambuilding dag.

Mogelijkheid tot meeting in de voormiddag. Wij bieden u een mooie vergaderruimte in een inspirerende omgeving, met de nodige faciliteiten

Lunch: kan naar keuze van eenvoudig naar uitgebreid

Teambuilding (namid)dag met de paarden

Optioneel: gezellig diner om de dag mee af te sluiten (dit ook weer van eenvoudig naar zeer exclusief).

Er bestaat ook de mogelijkheid om bij ons te overnachting (max 22 personen). Meerdaagse teambuilding (coaching trajecten zijn ook mogelijk). In teambuilding activiteiten met de paarden krijgen uw teamleden teambuilding opdrachten waar ze gezamenlijk mee aan de slag gaan, die hen motiveren en positief confronteren.

Uw teambuilding wordt op maat gemaakt: u wil rond een bepaald thema werken of een uitdaging aanpakken? Onze unieke teambuilding zal zeer snel inzichten en oplossingen opleveren!

Wij laten jullie out of the box werken en denken, want je kunt een probleem nou eenmaal niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

 

Voor meer informatie